Clinic Nederlands Team goed bezocht

17 november 2019

Toen coach Storm Carroll de clinic van het Nederlands Team voor de jeugd voorbereidde kon hij niet vermoeden dat er meer dan 150 jeugd-leden uit de regio op het veld stonden. Naast vele Bassets waren er ook spelers van DIOK, HRC, Delft, en ook van de clubs in opbouw Invictus – Noordwijk en RC Alphen – Alphen a/d Rijn.

Na een gezamenlijke opwarming en een tackle spel werden de kinderen verdeeld over diverse stations waar uiteenlopende oefeningen werden afgewerkt. De mannen van het Nederlands team zorgden voor een onvergetelijke morgen.

In de middag werkte de selectie hun eigen trainingsprogramma af onder toeziend oog van vele Rugby fans. Een mooie dag en gaaf dat we een kijkje in de keuken van het Nederlands team mochten nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018