Rugby Academy nu ook in Leiden

15 december 2019

het Leonardo College een breed onderwijspakket aanbiedt.

Het Leonardo is een zogeheten Topsport Talent School en dat betekent dat het Leonardo officieel erkend is om topsporters en erkende sporttalenten op allerlei manieren te faciliteren bij het investeren in duale opleiding: sportcarrière en maatschappelijke toekomst tegelijk.
Ook Tjeerd Scheffer van Topsport Leiden is blij met de Rugby Academy in Leiden: “Na de RTC’s in het waterpolo, tafeltennis en basketball is nu ook rugby officieel erkend. Je kan zeggen dat talentontwikkeling in Leiden in die sporten nu helemaal volwassen is. Erg goed voor onze talenten.”

Voor nadere vragen & toelichting: * Stichting Topsport Leiden • Tjeerd Scheffer (topsportcoördinator) tel. 06 53 37 37 39 scheffer@topsportleiden.nl * S tichting Rugby Academy ZuidWest: • Marten Vente (voorzitter) tel. 06 53 213 642 voorzitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018