Hans Eelman – Kandidaat jeugdvoorzitter

22 december 2019

Zoals bekend heeft Eric Roor tijdens de ALV enige tijd geleden aangegeven dat hij wilde stoppen als jeugdvoorzitter. Tijdens de zoektocht naar een vervanger heeft Eric zich enorm ingezet om te zorgen dat er geen gat ontstond. Via deze weg willen we Eric nogmaals enorm bedanken voor alles wat hij voor jeugd heeft gedaan.

Inmiddels heeft Hans Eelman zich kandidaat gesteld voor de functie van jeugdvoorzitter voor de periode van 1 ½ jaar (vanzelfsprekend moet dit nog bekrachtigd worden door de ALV). Samen met teammanagers en jeugdorganisatie zal hij zich richten op aanwas van nieuwe leden (via clinics en/of evenementen, reclame etc), organisatie en vrijwilligers jeugd.

Jeroen  van der Plas en Katie Turnbull zullen zich blijven richten op het technisch beleid en zullen samenwerken met de trainers om hier verder inhoud aan te geven.

Wij zijn enorm blij dat Hans dit op zich wil nemen en gezamenlijk wil werken aan de groei van de club.

 

Namens het bestuur, Ad Wijten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022