Bassets 1 verslaan ASRV Ascrum

12 januari 2020

Na een korte pauze mocht de selectie van coach Storm Carroll zaterdag 11 januari optreden tegen de nr 6 ASRV Ascrum. Bassets kwamen wat aarzelend op gang maar wist Ascrum goed onder druk te zetten. Dit leidde in de tweede helft tot een mooie voorsprong 43 – 18. In de laatste 15 minuten kwam Ascrum nog sterk terug maar de marge was groot genoeg en met 43-31 op het scorebord is dit een mooie opwarmer voor de derby 18 januari tegen DIOK.

Tries voor the Bassets werden gescoord door, Max Hoogeboom (2x), Blake Nightingale (2x), Erik Wijten (1x), Max Theunissen (1x), Rachid Bovamar (1x) en 4x conversie (Mark van Loon).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018