Resultaten Weekend 1 – 2 February

2 februari 2020

Dit weekend was spannend. Heren 1 streed thuis met Castricum voor de 4e plaats. Castricum stond 10 punten voor dus het was belangrijk om de winst binnen te halen. Helaas grepen the Bassets na een goede 1e helft waar ze met voorsprong de rust in ingingen naast de punten. De einduitslag was 14-28.

 

Heren-2 reisden af naar Gouda waar een zware pot tegen de koploper op het programma stond. Op een modderveld trokken de Bassets na een zeer spannende wedstrijd aan het langste eind en versloegen ze de koplopers met 19-28 (de mascotte moet daar zeker invloed op hebben gehad). Bassets staan nu 2e op 4 punten achterstand van Gouda echter Gouda heeft 1 wedstrijd meer gespeeld.

De Dames speelden thuis tegen RUS uit Utrecht. De dames lieten zien dat ze dit jaar weer gaan voor een toppositie en met een nieuw game-plan wisten ze RUS op snelheid diverse malen te verrassen. Een welverdiende 50 – 5 werd op het scorebord gezet. De Dames staan na 3 gewonnen wedstrijden ongeslagen op kop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018