Edwin Tukker Transport gaat Bassets Sponsoren

4 februari 2020

 

Afgelopen weekend heeft Edwin Tukker Transport uit Sassenheim zich als sponsor verbonden met de club. We zijn Edwin enorm dankbaar en willen natuurlijk hem, net als al onze overige 80+ sponsoren, aanbevelen. Edwin Tukker en Richard van den Oudenalder bezegelden de samenwerking in de business club met een ferme handdruk en een drankje. De businessclub is opgezet om onze sponsoren de mogelijkheid te bieden om met elkaar in contact te komen en onder het genot van een hapje en drankje gezamenlijk de thuiswedstrijden van onze selectie te bekijken.

Als club zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Ieders hulp is daarbij van harte welkom. Als u binnen uw bedrijf of kennissen/vriendenkring mogelijk sponsoren kent, dan horen we dat graag en kunt u contact opnemen met sponsoring@bassets.nl

Dit kan zijn voor een bordsponsor, een sponsor die deel wil nemen in het talent sponsor team of die onze selectie een warm hart toedraagt via het selectie sponsor team. Een succesvolle tip zullen we dat zeker belonen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018