Resultaten weekend 8-9 February

9 februari 2020

Een zware wedstrijd stond op het programma voor Heren-1  op park Berestein tegen Hilversum. Hilversum liet vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk blijken dat ze zo snel mogelijk de wedstrijd wilden beslissen. Via snelle acties wist de thuisploeg the Bassets te verrassen en werd try na try gescoord. Voor de verdediging van the Bassets een enorme opgave om de snelle jongens van Hilversum bij te benen.

Hilversum liep snel uit en zette 62-0 op het scorebord. Gelukkig wisten the Bassets op het laatst nog een try te scoren. De backs creerden een opening waardoor Lolani op kracht door de verdediging van Hilversum beukte. Helaas raakte Mark de palen waardoor de eind-stand op 62-5 werd gezet.

 

De Colts speelden tegen de cluster SBN. De cluster BSN/Bassets is langzaam op stoom gekomen en draait nu lekker. In een spannende strijd werd SBN verslagen met 30 – 14. Bassets staan nu 3e op 4 punten van de koploper Gouda. Met nog drie wedstrijden te gaan waarbij de ene-laatste tegen de nr 2 en de laatste tegen nr 1 hebben de Colts het nog in eigen handen.

Ook de Junioren draaien lekker en wisten hun wedstrijd tegen the Hawks overtuigend te winnen met 49-15 met een selectie van 14 man. De junioren staan met 27 punten op de eerste plaats in de competitie met 1 punt voorsprong op West-Friesland. De laatste wedstrijd spelen de nr 1 en 2 tegen elkaar dus het is nog spannend.

De Cubs speelden tegen de cluster West-Friesland/Alkmaar. De selectie van Bram Hoes lieten vanaf het begin duidelijk weten dat ze erop gebrand waren om de wedstrijd snel te beslissen. Met een eindstand van 48-5 werd de 2e plaats in de competitie verstevigd. Ze staan nu 8 punten achter de koploper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018