Junioren Buffet groot succes

20 februari 2020

Het buffet georganiseerd door de junioren was een groot succes. Drie enthousiaste moeders hebben een hele dag in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd voor te bereiden van shoarma, pizza, pasta, salades en nog meer. Stuk voor stuk heerlijke gerechten. Op het buffet waren ruim 60 hongerige Bassets op afgekomen een mooie opkomst.

De opbrengst was bestemd voor de toer die de junioren in April gaan houden in Leeuwarden. In totaal is er Eur 780,= opgehaald. Graag willen we Refika, Lineke en Carolijn enorm bedanken voor hun kookkunsten en Jetske, Iris en Albert voor de organisatie.

Een mooi initiatief wat zeker navolging verdiend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018