Resultaten weekend 22 / 23 February

26 februari 2020

Een rustig weekend voor the Bassets in verband met vakantie en interland verplichtingen.

Er stonden twee wedstrijden op het programma en de Mini’s en Turven mochten op zaterdag hun toernooitjes spelen.

Op zondag ontvingen Heren-3 het 3e team van RC Delft in Sassenheim. Het weer was zeker niet uitnodigend. De nodige wind en hoosbuien maakte het een gure beproeving voor de heren. RC Delft was net een maatje te groot voor the Bassets en ze verloren met 10 – 63. Gezien het feit dat ze pas na de winter in de competitie spelen, doen de heren het zeker prima.

Zondag 1 maart spelen ze weer thuis tegen koploper de Batavieren. De wedstrijd begint om 14.30.

 

De dames mochten op bezoek in Waterland bij de dames van Juro Unirek. Samen met AAC, Juro Unirek stonden de Bassets met 15 punten bovenaan. Na de deceptie tegen All Blues in Amstelveen waren de dames erop gebrand om een mooie strijd te leveren. Ondanks de afwezigheid van een aantal vaste krachten vanwege blessures en de voorjaarsvakantie stond er een sterk gemotiveerd team op het veld. De jonge dames hebben tijdens de wedstrijd een visitekaartje afgegeven en laten zien dat er rekening met hen gehouden moet worden. Je kunt niet meer praten over aanstormend talent want wat ze tegen Juro Unirek hebben laten zien getuigt ervan dat ze al enorme stappen gezet hebben. De dames van Juro Unirek hadden fysiek de overhand maar na verloop van tijd begonnen the Bassets hun eigen spel te spelen en op wilskracht, souplesse en conditie maakten ze in de tweede helft het verschil. De eindstand was een welverdiende 15-39.

Op 8 maart staat de thuis-wedstrijd tegen RUS op het programma. Ondanks dat RUS op de 5e plaats staat altijd een moeilijke tegenstander waar we weer 100% gefocused op het veld moeten staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022