Corona – Update

12 maart 2020

RC The Bassets volgt het advies van RugbyNL: ook alle trainingen worden afgelast t/m 31 maart! Als de situatie verandert zullen we dit wederom op FB en op de site vermelden! Heeft u algemene vragen m.b.t. het virus kijkt u dan op de site van het RIVM en/og Rugby.nl. Heeft u specifieke vragen m.b.t.RC the Bassets kunt u bellen met 1 van de bestuursleden!

UPDATE 12 MAART 2020, 16.00 UUR

NAAR AANLEIDING VAN DE PERSCONFERENTIE DIE PREMIER RUTTE VANDAAG GAF NA HET CRISISOVERLEG CORONAVIRUS, IS DE GEHELE COMPETITIE TOT NADER ORDER AFGELAST.

Om 15.00 uur vandaag gaf minister-president Mark Rutte, samen met RIVM-baas Jaap van Dissel en minister Bruins een persconferentie over wat er is besproken en besloten in het crisisoverleg omtrent het coronavirus. Een van de uitspraken is ‘Sportwedstrijden kunnen komend weekend doorgaan, als er maar niet meer dan honderd mensen bij aanwezig zijn’. Rugby Nederland heeft besloten alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarom willen wij u oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018