In Memoriam – Karin van der Zaag

7 april 2020
Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Karin van der Zaag. Moeder van Dominique en Niels (spelers van Bassets 1), en partner van Richard van den Oudenalder (Voorzitter Topsport). Bijgesloten een In Memoriam van erelid Willem de Jong.
Bestuur RC the Bassets
                                           Karin van der Zaag – 29/4/1964 – 6/4/2020 †
Zoals een rugbybal raar kan rollen, kan het leven ook rare kanten op gaan. Afgelopen maandagmorgen om 06.20u stopte het leven van Karin heel plotseling. Een schok voor ons allemaal binnen The Bassets familie, maar vooral voor haar man Richard en zoons Do en Niels. Vreselijk nieuws in deze barre tijden.
Karin, zelf komend uit de fanatieke korfbal familie van TOP, bracht haar zoons al op vroege leeftijd naar The Bassets. Misschien had ze de mannen het liefst korfbal zien spelen, maar daar heeft niemand ooit iets van gemerkt. Vol enthousiasme bracht ze haar zonen naar de trainingen en wedstrijden. Later zelfs verder weg naar de Rugby Academy Zuid West en Haagsche Rugby Club. De mannen spelen dan nu ook in het eerste team en stond ze iedere wedstrijd enthousiast langs de lijn om haar mannen aan te moedigen. Door dit alles kwam ook Richard in haar leven en moest ze thuis, op het Kagereiland, leven met 3 rugbyers. Dat betekende supermarkten leegkopen en vriezers vol leggen met biefstukken. Maar altijd bleef die lach op haar gezicht, wanneer je vroeg of er nog wat in de koelkast zat vandaag. Een lach die we heel erg gaan missen op de club.
Naast het verzorgen van haar mannen, zette ze zich ook in voor de club. Nooit te beroerd om een bardienst te draaien, mee te helpen in Businessclub of andere zaken op te pakken. Kortom, een sociaal dier met een warm en kalm hart. Je ziet op haar Facebook pagina, hoe ze genoot van het leven.
Helaas kunnen we niet gezamenlijk afscheid van haar nemen en moeten we het doen met tekst en plaatjes. Heel oneerlijk!!! Wanneer we ooit weer terugkeren op de club zullen we haar eeuwige lach, haar rust in omgang, haar gezelschap, haar inzet en steun voor eeuwig missen. Dank hiervoor Karin en rust zacht.

Namens de leden, ere-leden en andere betrokkenen van RC the Bassets wensen wij Richard, Dominique, Niels, haar familie en de vele vrienden heel veel sterkte toe de komende tijd. En laten we ons troosten met de woorden:

“Mensen gaan, maar herinneringen blijven bestaan”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022