Zullen we vandaag koken voor U ?

10 mei 2020

De Junioren willen RC The Bassets graag steunen en gaan koken voor leden en fans om geld bijeen te brengen. Steun dit leuke en vooral ook lekkere initiatief en bestel. De jongens en meisjes gaan onder begeleiding van een aantal enthousiaste ouders aan de slag om een vlees maaltijd of vegetarische variant te bereiden. Ze bezorgen de maaltijden bij u thuis van Leiden tot en met Nieuw-Vennep en van Noordwijk tot en met de Kaag.

Er zijn inmiddels al 50 maaltijden besteld maar we kunnen dit zeker nog ver-viervoudigen (we zorgen gewoon voor wat extra junioren, moeders en bezorgers). Haast je want het is zo Pinksteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022