Donateurs bedankt !!!!

15 mei 2020

Afgelopen weken zijn we overstelpt met donaties van Bassets (en Bassets-liefhebbers). Het is fantastisch dat in tijd we zoveel trouwe fans hebben die ons een warm hart toedragen. We hebben in deze barre tijd de steun hard nodig.

We zijn blij dat we in totaal 45 vlaggen hebben verkocht en dat er vele donaties binnen zijn gekomen door ouders van junioren die (een deel van) van het toergeld geschonken hebben.

De club zal de komende tijd zeker nog meer leuke acties opzetten. Via website en Facebook zullen we hier meer informatie over delen.

Via allerlei berichten heeft u waarschijnlijk al gehoord van de Bassets bezorg actie door de Junioren. U kunt de heerlijke “thuis”maaltijd bestellen door een berichtje te sturen aan : secretaris@bassets.nl

Gelukkig zijn de trainingen ook voor de senioren weer begonnen. Een volgende stap naar normalisering. We hopen dat we jullie allemaal in goede gezondheid zo snel mogelijk weer op de club mogen verwelkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018