ALV – Eindfeest

17 mei 2020

Beste Bassets,

 

Zoals in onze laatste update (http://www.bassets.nl/?p=3455) aangegeven houden we de ontwikkelingen rondom de Corona-maatregelen van de veiligheidsregio scherp in de gaten. Niet geheel onverwacht moeten we het besluit nemen dat de evenementen voor Juni doorgeschoven moeten worden.

 

NOC-NSF geeft in haar advies aan dat clubs hun ALV  met 4 maanden uit kunnen stellen. Wij denken dat we hiermee voor de club de beste keuze maken. We hebben de geboden alternatieven overwogen echter deze waren praktisch niet haalbaar. Dit  betekent dat een aantal besluiten welke door de ALV genomen moeten worden doorgeschoven worden tot na de start van het seizoen. Dan hebben we ook meer zicht op de gevolgen van de crisis voor de club en de nodige acties om de financiële gevolgen het hoofd te bieden.

Wij willen al onze leden en ereleden graag op 9 oktober 2020 uitnodigen voor de ALV.

 

Het eindfeest zoals we dat voorzien hadden met huldigingen van dames en heren-2, uitroepen van spelers van het jaar, activiteiten, DJ en groot feest kan ook niet plaatsvinden.

Natuurlijk houden we de instructies van onze veiligheidsregio  in de gaten en zullen we zeker binnen deze richtlijnen evenementen gaan organiseren. Zo snel mogelijk gaan we een echt traditioneel Bassets-feest organiseren om met z’n allen het seizoen 2019/2020 af te sluiten en het nieuwe seizoen in te luiden.

 

De besluiten doen ons pijn. Maar dit is op dit moment de juiste beslissing.  Ondertussen zullen we alle kansen grijpen om met elkaar in contact te komen/blijven.

 

Zorg goed voor elkaar! Stay safe!

 

Namens bestuur RC The Bassets

 

Ad Wijten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022