Junioren koken voor 131 personen

30 mei 2020

Zaterdag 30 Mei hebben de Junioren voor 131 personen maaltijden gemaakt. Van Leiden tot en met Nieuw-Vennep werden de maaltijden binnen 40 minuten op de stoep bezorgd. De reacties waren enorm positief op zowel de vlees maaltijd en de vega versie. Met deze actie hebben de Junioren een enorme opbrengst van ruim Eur 1.500,= gegenereerd. Dat kunnen we volgend seizoen mooi inzetten om de Junioren lekker aan de gang te helpen met nieuwe ballen en materiaal.

Enorm bedankt voor de koks Refika, Carolijn, Susan en Lieneke en de 10 Bassets Junioren (en ouders) die met fiets en auto in razend tempo de maaltijden met een glimlach hebben bezorgd. Een welverdiend applaus !!!!

 

Op de foto Fatih en Jan die vier maaltijden afleveren in Voorhout.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018