Dames spelen Bene-competitie

21 juni 2020

Voor de dames begint het nieuwe seizoen met een enorm fantastische uitdaging. In navolging van de heren gaat de top van de dames het seizoen beginnen met een krachtmeting tegen de top van de Belgische dames-competitie.

In een mini-competitie nemen RC the Bassets en AAC het op tegen de top-2 van de Belgische competitie Kituro en Dendermonde. Op 10 Oktober mogen wij de dames van Dendermonde bij ons thuis ontvangen. Natuurlijk gaan we er een fantastisch event van maken dus : “Save the Date”

Als we winnen van Dendermonde dan spelen we op 24 oktober in Amsterdam tegen de winnaar tussen AAC en Kituro.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018