Update Covid-19 maatregelen

24 juni 2020

Zoals bekend zal de overheid de teugels weer wat verder laten vieren. De maatregelen per 1 juli, zoals nu bekend, geven ons vertrouwen dat we weer wat activiteiten kunnen gaan organiseren. Er is echter nog niet bepaald welke eisen er gesteld gaan worden aan het organiseren van bijeenkomsten en hoe we daar inhoud aan moeten geven. Dit is ook afhankelijk van de richtlijnen van de lokale veiligheidsregio

Dat betekent dat we nog niet direct kunnen besluiten om de diploma-dag van de jeugd verder uit te breiden, een event op kunnen zetten voor de senioren en overige activiteiten. Het is wel duidelijk dat we gebonden zullen zijn aan de 1,5 meter richtlijnen en dat we hierop moeten gaan controleren. Zoals we het tot nu toe hebben gedaan iedereen zal daarbij nodig zijn om elkaar te helpen om zich eraan te houden. We hebben al contact gezocht met de lokale overheid om zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden.

Zogauw het kan zullen we evenementen opzetten en via site en FB communiceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018