RC the Bassets organiseert een super leuk sportkamp deze zomer !!!

1 juli 2020

Kom naar ons kamp!

Waarom is dit een superleuk kamp?

Het kamp is bedacht om kinderen een leuke week te kunnen geven, alles staat in het teken van plezier maken, lekker sporten en chillen met andere kids. Je gaat een heel leuk kamp krijgen omdat je verschillende sporten gaat oefenen, misschien een nieuwe sport gaat leren, leuke en spannende activiteiten gaat ondernemen en we ook nog een aantal fun verrassingen hebben! Geloof ons, het is een topkamp!!

 

Wat gaan we doen?

Super veel leuke dingen!

Elke dag is er een ander thema, van teamsport, watersport tot balsport. Naast sporten ondernemen we ook creatieve activiteiten (no worries, niet verplicht). Je leert nieuwe sporten kennen, maar ook ga je ontdekken wat je allemaal goed en minder goed kan. Je maakt nieuwe vrienden en krijgt tijd om te chillen! Tijdens de dagen krijg je een gezonde, maar vooral lekkere lunch en op donderdagavond is er een bonte avond. Dan is er ook nog een eetfeest! Natuurlijk zorgen we ook voor drinken en tussendoortjes. Verder kun je zelf snoep inkopen bij onze geweldige Zotte Super Snoepkar!

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt (samen met je ouders) je aanmelden door een mail te sturen naar jeugd@bassets.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Wat willen je ouders graag weten?

De kampleiding bestaat uit gekwalificeerde leiders. Ze zijn werkzaam in de zorg, onderwijs of al jaren lang trainer bij de jeugd. Er is een EHBO-er aanwezig. De start in de ochtend is om 09:00, kinderen kunnen weer opgehaald worden vanaf 17:00. In overleg met de leiding kunnen kinderen eerder gebracht worden of later opgehaald worden i.v.m. werk van ouders.

 

Welke kinderen?

Kinderen van 8 tot 14 jaar Als je wat jonger of ouder bent en je wilt ook meekomen met je broertje, zus of vriend? Dan kun je altijd contact opnemen en overleggen met de kampcoördinatie via jeugd@bassets.nl.

 

Wanneer?

Dinsdag 28 t/m vrijdag 31 juli 2020.

 

Waar?

Bij de rugbyclub the Bassets ( en we gaan zeker meer doen dan rugby!), Vijfmeiweg 37-a, 2172VK in Sassenheim. Er is een groot veld met kunstgras, een grasveld, een clubhuis en ruimte voor binnen en buiten activiteiten.

 

Wat kost het?

Voor 4 dagen en een avond kamp is het bedrag €275,-. Zodra je je ingeschreven hebt, ontvang je een betalingsverzoek. Daarin zitten alle maaltijden, tussendoortjes en drinken. Verder zijn er geen extra kosten. Alleen als kinderen snoep willen kopen van de Zotte Super Snoepkar, dan is dit voor eigen kosten.

 

Wat moet je meenemen?

Een goed humeur! Verder zullen we je per dag laten weten of je iets mee moet nemen. Het is altijd handig om een rugzakje mee te nemen voor je eigen spullen, denk daarbij aan een droog tshirt, een trui en flesje/bidon voor water. Voor alles wat je meeneemt moet je zelf zorgen.

 

Waar kunnen we meer informatie krijgen?

Via een mail naar jeugd@bassets.nl of 06-22068409 kunt informatie krijgen over het inschrijven en verdere vragen.

 

Wat doen jullie rond de Covid-19 maatregelen?

Het Bassets Zomer sportkamp volgt de maatregelen van de overheid nauwkeurig. Er is een speciaal protocol opgesteld met medewerking van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK). Dat kreeg eerder al een positief oordeel van het Outbreak Management Team (OMT). Dit protocol betekent dat de activiteiten zoveel mogelijk in de buitenlucht worden ingericht en we rekening houden met de verschillende maatregelen en leeftijden. De kinderen worden in groepjes ingedeeld en blijven zoveel mogelijk in de kampbubbel. Vanzelfsprekend worden kinderen bevraagd op klachten bij de start van het kamp en worden materialen volgens richtlijnen schoongemaakt en ontsmet. Er zal worden toegezien op het toepassen van de maatregelen bij de kinderen, zoals handen wassen en afstand bewaren. Tijdens de sportactiviteiten worden de daarbij behorende maatregelen toegepast. Bij vragen en zorgen kunt u contact opnemen met de kampleiding of de kampcoördinatie.

 

E-mail: jeugd@bassets.nl

Telefoon: 06-22068409 (Iris)

Locatie: RC the Bassets, Vijfmeiweg 37-a, 2172VK Sassenheim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018