7 maal Brons en 2 maal Zilver

4 juli 2020

In de stromende regen hebben vandaag bijna 60 jeugdleden hun vaardigheden getest tijdens de diploma-dag. Op initiatief van Esther en Ronald is na een aantal jaar deze traditie in ere hersteld. Het was natuurlijk best spannend om op te gaan voor het diploma. Met enorm veel enthousiasme werd geprobeerd om alle oefeningen tot een goed einde te brengen. Dat is nog best moeilijk. Brons is als lastig, Zilver is een grote uitdaging (we hadden slechts 4 leden met zilver) en Goud is ronduit moeilijk.

Na 3 uur zwoegen konden de trainers de stand opmaken en met trots konden ze melden dat er 7 jeugd-leden het brons hadden behaald en er zelfs 2 mannen het zilveren diploma uitgereikt kregen. Iedereen zag dat alle kinderen het goed naar hun zin hadden en dat het seizoen positief is beeindigd.

Natuurlijk willen we alle trainers (Tim, Fatih, Max, Bente, Famke, Jeroen, Bram, Berend, Tiara, Matthieu, Albert en Katie) bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen en ook alle teammanagers (Dennis, Els, Gerard, Stef,  Mark, Jetske, Iris en Aad). Zonder hun hulp zou het seizoen niet mogelijk zijn geweest. Daarnaast alle overige vrijwilligers die op de achtergrond alles vlekkeloos lieten verlopen. Daar zijn we enorm blij mee en we hopen dat we op jullie mogen blijven rekenen voor het nieuwe seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022