Zonovergoten 7’s toernooi succes

13 juli 2020

Op zaterdag 11 juli werd door RC The Bassets het eerste toernooi na de “lockdown” georganiseerd. Na een rugby-arme periode van 4 maanden stonden 4 teams te trappelen om weer “de wei” in te gaan.

’t Gooi, URC,  Maastricht en the Bassets speelden 6 wedstrijden tegen elkaar. Tijdens de wedstrijden was het plezier goed zichtbaar. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Na een mooie rugby-rijke dag liep ’t Gooi als winnaar van het veld gevolgd door URC met op korte afstand Bassets en Maastricht. Maastricht gaf echter wel een visite-kaartje af.

Een dag die zeker herhaald mag worden. Als er voldoende animo is, zullen we over 2 weken op 25 juli een nieuw toernooitje te organiseren. Iedereen die het gemist heeft en toch nog wil genieten op Bassets-TV zijn de beelden beschikbaar.

Bassets TV

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018