Programma September 2020

13 augustus 2020

Alle teams zijn al druk bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Er is al veel georganiseerd maar er moet nog veel gebeuren om scherp in de startblokken te staan voor 2020/2021. De ambities zijn groot. Zowel bij Heren-1 waar de benecup natuurlijk lonkt, de Dames die willen laten zien dat ze de titel echt verdienen als Heren-2 die moet laten zien dat de promotie naar meer smaakt.

Daarnaast zien we dat de jeugd ook al grote ambities heeft. We zullen zeker moeten gaan werken aan aanwas van jeugd. Door het abrupte einde van het seizoen konden clinics en wervingsacties géén doorgang vinden. Desondanks zien we bij de CJC dat er al hard gewerkt wordt aan het team en willen ze laten zien dat de aansluiting met de senioren gevonden gaat worden.

In September hebben we onder voorbehoud een aantal activiteiten staan :

  • 29 Augustus – vriendjes / vriendinnetjesdag
  • 30 Augustus – trainers bijeenkomst
  •   5 September – oefenwedstrijd Heren-1 bij Pickwick Players. Andere Bassets-teams zijn aan het kijken of ze ook een wedstrijdje kunnen spelen.
  • 12 September – Heren 2-3 organiseren trainingsweekend afgesloten met op 13 September een finale wedstrijd tegen LSRG (na 1 nipt gewonnen en 1 nipt verloren wedstrijd, tijd om de balans op te maken).
  • 3 Oktober – opening van het seizoen

Kortom weer voldoende om naar uit te kijken.

We zijn in overleg met NOC-NSF en Rugby Nederland over het opstellen en handhaven van de corona maatregelen. We vertrouwen erop dat we met z’n allen een fantastisch en veilig begin van het seizoen gaan beleven.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018