Grote opkomst vriendjes/vriendinnetjesdag

29 augustus 2020

Ondanks de weersvoorspelling stonden er op deze druilerige zaterdag ruim 40 kinderen op het veld voor de vriendjes/vriendinnetjesdag. Na opwarming werd onder leiding van hoofdcoach Storm Carroll ondersteund door Mark van Loon en Bente Kempf een training afgewerkt met vele oefeningen.

Het was super om te zien dat de Bassets jeugd hun gasten meenamen in de oefeningen en ook tijdens het onderlinge wedstrijdje werden de gasten al helemaal betrokken in het spel. Wat dat betreft heeft de jeugd een mooi visite-kaartje afgegeven.

De training werd afgerond met de traditionele limonade, een loterij en een bedankje aan Storm, Mark, Bente en Hans. Iedereen kreeg een mooi Bassets vaantje en rugby bal zodat thuis ook gespeeld kan worden.

In totaal waren er 14 gasten. De reacties van zowel kinderen als ouders waren enthousiast. We hopen natuurlijk dat we een aantal nieuwe spelertjes kunnen verwelkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018