Sponsoren helpen met waterkarren

29 augustus 2020

Heineken en Tacx steunen RC The Bassets met het Covid-proof maken van de club. Om onze spelers veilig tijdens trainingen en wedstrijden te laten drinken hebben we nieuwe bidons (gesponsord door Tacx). Deze worden gepersonaliseerd zodat iedere speler zijn eigen bidon heeft.

Daarnaast heeft Stockmann een bidon-kar gemaakt om de bidons op een handige manier te vervoeren. Heineken heeft dit initiatief omarmd en heeft 4 karren beschikbaar gesteld voor Heren 1/Dames / Heren-2 en Colts. Een super samenwerking waar we enorm dankbaar voor zijn. Heineken wil ons graag in deze moeilijke tijden steunen waar ze kunnen.

Top initiatief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018