Bassets-1 openen seizoen met nipt verlies Hilversum-1

27 september 2020

In een spannende openingswedstrijd waren Bassets en Hilversum aan elkaar gewaagd. Beide teams waren nog niet volledig op elkaar ingespeeld waardoor het spel snel op- en neerging. Bassets kwamen goed uit de startblokken wat werd afgerond door een Try van Erik Wijten. De conversie werd helaas gemist. Hilversum voerde daarna de druk op. Bassets maakte vlak voor de tryline een aantal overtredingen waardoor de scheidsrechter een penalty-try gaf. Hilversum bouwde in de 2e helft de voorsprong uit naar 5-14 waarna de Bassets de druk opvoerden. Nieuwkomer Dylan Robinson wist nog een try te scoren en de stand op 10-14 te brengen.

Met nog een paar minuten op de klok hadden de Bassets alle kaarten nog in handen. Hilversum stond enorm onder druk maar helaas kon dit niet omgezet worden in punten waardoor de eindstand op 10-14 bleef steken.

Ondanks het verlies mag de selectie trots zijn op hun optreden. Het team biedt voldoende capaciteit om verder op elkaar ingespeeld te raken en te gaan strijden voor de championship poule.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018