Colts/Junioren kamp mooi succes ondanks de wind

27 september 2020

De Colts & Junioren hebben afgelopen weekend een volbeladen trainingsprogramma afgewerkt. Naast diverse trainingen kregen ze ook een clinic van judo-school Kaizen. Een uitdaging voor onze mannen. Vol zelfvertrouwen traden ze de A-selectie van de judoschool Kaizen tegemoet. Een aantal waren een kop kleiner en er waren ook een paar frele meisjes bij. Tot hun eigen verbazing lagen de Bassets al na een paar seconden op de grond. De clinic was een enorm mooie kans om te werken aan valtechniek en gebruik maken van de beweging van de tegenstander. Een vaardigheid die ze zeker in het spel kunnen gebruiken. Natuurlijk kwam later ook de kans voor de Colts om de judo-ers te introduceren in de rugby-sport. De Junioren werd de basis van Martial Arts bijgebracht. Ook voor hen een mooie uitdaging.

’s avonds werden de tenten opgezet en was er een avondprogramma. Helaas speelde het weer parten waardoor sommige tenten de wind niet konden weerstaan. Al gauw werden de slaapzakken uitgerold in het clubhuis.

Op zondag werden er weer diverse trainingen afgewerkt. Na een geslaagd weekend werden de (overgebleven) tenten afgebroken en ging men naar huis om even bij te slapen.

Op 3 oktober spelen de Junioren om 12.00u thuis tegen de Junioren van RC Delft. De Colts zijn klaar voor hun eerste wedstrijd 3 oktober tegen de Cluster Waterweg Warriors om 13:30 Vijfmeiweg 37a, Sassenheim.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018