Accountantskantoor van Wezel en afvalverwerker AMP verlengen steun

29 oktober 2020

Onze sponsoren van Wezel en AMP hebben hun blijvende steun aan RC The Bassets bevestigd. Al jaren zijn beide bedrijven vaste sponsor van onze club. Vaak wordt dat dan een beetje vanzelfsprekend maar we zijn enorm blij op alle trouwe sponsoren die ervoor zorgen dat we onze sport op hoog niveau uit kunnen en mogen oefenen.

Accountantskantoor van Wezel uit Rijnsburg ziet al jaren de verbinding tussen de waarden van Rugby en de manier waarop van Wezel zich onderscheidt in de markt. “In deze turbulente tijd zien we dat veel clubs het zwaar hebben” aldus Arie Balkenende. “vanuit de rugby-gedachte vinden wij het belangrijk om juist nu een extra stap te zetten om de club door het zware weer te helpen”.

AMP rolcontainers is onderdeel van Meeuwenoord in Noordwijkerhout. Al jaren is er een samenwerking tussen AMP en RC The Bassets. Iedere week zorgt AMP voor het afvoeren van ons afval. Daarnaast zijn ze ook al jarenlang sponsor.

 

We willen beide sponsoren danken en met hen ook al die sponsoren die ons al jarenlang helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018