FHS steunt Bassets de komende 3 jaar

12 november 2020

Flexible Human Services tekent sponsorcontract met Rugbyclub The Bassets voor zeker de komende 3 jaar!

Afgelopen week heeft Flexible Human Services een sponsorcontract met Rugbyclub The Bassets getekend. Het contact is door de jaren heen al goed en elke keer vinden we elkaar, ook nu.

Flexible Human Services is een sociaal bedrijf en doet ook graag iets terug voor de maatschappij, waaronder voor de zorg- en kinderboerderij de Dierenhoeve in Noordwijkerhout. Op de vraag van Flexible Human Services om een paar sterke handen van Rugbyclub The Bassets is natuurlijk door Remko de Jong van het eerste heren team volmondig ja gezegd. Met een aantal mannen zal een aantal klusjes zoals bestrating, houten wandje zetten en het uitrijden van de mesthoop worden opgepakt. Wij zijn blij dat we elkaar zo op deze manier kunnen helpen en daarbij ook iets kunnen betekenen voor de Dierenhoeve.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018