Mooi staaltje samenwerking

2 december 2020

De bezoekers van De Dierenhoeve waren afgelopen zaterdag getuige van een bijzonder staaltje samenwerking.

Een aantal leden van Rugbyclub The Bassets uit Sassenheim hebben een paar klussen geklaard, waar de vrijwilligers van De Dierenhoeve zeer content mee waren: zo werd een wand geplaatst in de boerderij; een stenen vloer gelegd in de kas en een schommel van 400 (!) kg op zijn plaats getild! De werkzaamheden van The Bassets werden gesponsord door Flexible Human Services, waarmee hun clubkas wordt gespekt en de schommel is gesponsord door Stichting de Eekhoorn. Het bestuur toont zich zeer verheugd met deze fantastische samenwerking en roept iedereen op zich te melden, die ook een goed idee heeft om De Dierenhoeve een (financieel) handje toe te steken. Voor de aanstaande verhuizing naar de Engelse Tuin kan De Dierenhoeve veel steun gebruiken.

Voor meer informatie: bezoek de website www.dierenhoeve.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018