Komop voor je club

20 februari 2021

Het is nu al meer dan 5 maanden geleden dat er wedstrijden gespeeld zijn op de club. Net als iedereen missen we het enorm om te genieten van het spel en gezellig samen zijn in het clubhuis. Helaas zal het nog enige tijd duren voordat de situatie weer normaal is.

Afgelopen tijd hebben we door steun van onze sponsoren en door subsidies van de overheid het hoofd boven water weten te houden. We hebben nu jullie hard nodig om acties te bedenken om geld in te zamelen voor je club.

Steun je club en help ons. Kom met een plan en samen met de club gaan we ervoor. Stuur je plan aan : voorzitter@bassets.nl

Namens alle spelers, vrijwilligers en fans

 

Bedankt

 

Bestuur RC The Bassets

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018