Ereklasse-competitie

24 februari 2021

Gezien de ontwikkelingen is door Rugby Nederland in overleg met het Ereklasse-overleg besloten om de reguliere competitie dit seizoen niet te herstarten. Het aantal speelbare weken plus nodige voorbereiding maakt het niet mogelijk om alle wedstrijden veilig te spelen.

Seizoen 2021/2022 zal gestart worden op basis van de eindstanden van vorig seizoen. De competitie zal dan bestaan uit een 1e fase waarbij tegen alle clubs gespeeld zal gaan worden (15 wedstrijden) en daarna een tweede poule fase voor de Championship poule en Trophy.

Rugby Nederland in samenwerking met de ereklasseteams wil wel een “tussen”competitie faciliteren als onderdeel van het topsport plan van NOC-NSF. In overleg met Heren-1 is het bestuur van RC The Bassets aan het onderzoeken óf en hoe we deel zouden kunnen nemen op een veilige en verantwoorde manier. Begin Maart zal een definitief besluit genomen worden.

 

Bestuur RC The Bassets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018