Q-and-A spring competitie

9 maart 2021

De trainingen van Heren-1 zijn vanavond begonnen conform de richtlijnen van het topsportprotocol van NOC-NSF. Dit leidde tot wat vragen. Bijgesloten wat Q and A.

 

Q : Waarom mogen spelers ouder dan 27 jaar meetrainen ?

A : De training geschiedt als onderdeel van het topsportprotocol van NOC-NSF. Hierbij mogen topsporters die deelnemen aan een topsportcompetitie onder voorwaarden trainen.

 

Q : Waarom mogen géén andere volwassenen op het terrein aanwezig zijn ?

A : De training moet in een bubble plaatsvinden. Alle spelers en begeleiders ondergaan minimaal éénmaal per week een corona sneltest. Op basis daarvan mogen ze trainen en straks ook wedstrijden spelen. Als er anderen van buiten de bubbel aanwezig zijn is het testen minder effectief.

 

Q : Hoe zit het met het testen ?

A : Minimaal éénmaal per week moeten de spelers getest worden bij aankomst. Als de speler negatief getest wordt dan mag hij trainen. Bij een positieve test moet de speler gelijk naar huis. Om besmetting te voorkomen wordt bij het testen afstand gehouden. De testers dragen beschermende kleding.

 

Q : Wie betaalt de kosten van het testen ?

A : De spelers hebben zelf geld bijeen gebracht om de testen te betalen. Daarnaast zijn er een aantal leden die donaties hebben gedaan. Natuurlijk is iedere bijdrage welkom. Stort uw bijdrage dan op NL27 RABO 0357 2250 58 tnv RC The Bassets – Spring Competition

 

Q : Wat is de rol van de corona-coordinator op het terrein ?

A : De corona-coordinator zorgt ervoor dat de wettelijke eisen worden nageleefd. Hij/zij zal ervoor zorgen dat spelers buiten het veld zich houden aan de corona-maatregelen en dat er géén bezoekers op het terrein komen. Hij/zij is ook aanspreekpunt voor de BOA’s

 

Q : Ik wil me aanmelden als corona-coordinator.

A : Dat kan – graag zelfs – neem contact op met topsport@bassets.nl

 

Q : Als er wedstrijden gespeeld worden mogen we dan komen kijken

A : Nee. We zullen de wedstrijden via ons video-systeem uitzenden. Als er voldoende fondsen zijn kijken we naar live-streaming

 

Als er nog verdere vragen zijn neem contact op met penningmeester@bassets.nl en we zorgen dat uw vraag beantwoord wordt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018