Jongejan Asbest Inventarisatie steunt RC The Bassets

26 april 2021

Jongejan Asbest Inventarisatie uit Voorschoten, gaat RC The Bassets de komende drie jaar ondersteunen. Jongejan is sinds 2014 actief in het uitvoeren van asbestinventarisaties. Deze inventarisatie geeft inzicht in waar asbest aanwezig is, hoe dit afgevoerd moet worden en wat het plan van aanpak is.

De naam asbest komt van het Griekse asbestos, dat onvergankelijk en onverwoestbaar betekent. Hier is dan ook de link met rugby en RC The Bassets. Met een partner die weet hoe je de tegenstander kan aanpakken en verslaan zijn The Bassets ook onverwoestbaar.

Meer informatie over Jongejan kan gevonden worden op www.j-ai.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018