Acties “Help the Bassets” zeer succesvol

18 mei 2021

Met enorm veel trots kunnen we melden dat alle acties om fondsen te werven voor de club succesvol waren.

  • De Bingo gecombineerd met de verkoop van Kibbeling heeft een bedrag opgeleverd van Eur 2.400,=. De reacties waren enorm positief niet alleen werd er genoten van de “Scheveningse” kibbeling maar ook de bingo was een doorslaand succes. Naast de vele valse bingo’s beloond met valse liedjes waren er leuke prijzen aangeboden door onze sponsoren en weldoeners.
  • De sponsor-loop bracht een bedrag van Eur 850,= in het laatje.
  • De crowd-funding leverde een bijdrage aan de club op van Eur 3.300,=.

Al met al hartverwarmend hoe leden, sponsoren en liefhebbers er alles aan doen om de club draaiend te houden en ervoor te zorgen dat we ons kunnen voorbereiden op een nieuw seizoen. Een seizoen waarvan we hopelijk weer voluit mogen trainen, spelen en samen Rugby mogen “vieren”.

Namens alle spelers, staf en bestuur,

Enorm bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018