Dennis Wagner gaat Heren-3 Trainen

1 juni 2021

Het seizoen 2021/2022 nadert snel en we zijn ook blij dat voor Heren-3, Dennis Wagner bereid is gevonden om volgend seizoen training te geven. Heren-3 is een gezellig team waar menig talent zijn eerste stappen op het rugby-pad heeft gezet. Komend seizoen gaat Heren-3 werken aan het uitbouwen van het team en als het allemaal door mag gaan het organiseren van het bollenstreek-toernooi.

“Als jeugdlid ben ik de club binnengerold via het scholentoernooi en het bollenstreek toernooi. Na 2 jaar jeugd doorgestroomd naar de senioren en daarin met veel plezier in alle teams gespeeld. Naast het spelen heb ik training geven aan verschillende jeugdteams. Ook buiten het veld heb ik me zo veel mogelijk voor de jeugd ingezet binnen de jeugdcommissie en later ook in het bestuur. Na een paar jaar in de luwte wordt het weer tijd om met frisse energie een mooi en leuk jaar met het 3e te gaan beleven. ” Aldus Dennis.

Het team, bestuur en de club zijn blij dat Dennis deze uitdaging aangaat. We wensen hem en Heren-3 veel plezier en succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2018