QR scannen verplicht voor verenigingen

5 november 2021

Vanaf zaterdag 6 november zijn wij verplichte vanuit het Corona beleid QR-codes te controleren. Dit geldt voor onze sportvereniging. Dit geldt niet om op ons terrein te komen, maar wel om in het clubhuis en kleedkamers te komen. Er zal maar 1 ingang open zijn voor controle!

Het is zeer gewenst dat als je 18 jaar of ouder bent, direct en zonder uitzondering, mee werkt aan de Corona check. Laat je QR-code op telefoon of papier zien! Geldt ook als je alleen gebruik van het toilet wil maken! Op trainingsavonden gelden dezelfde regels, ben je niet gevaccineerd, laat je test resultaat zien. Zorg ook bij uitwedstrijden dat je je Corona pas bij je hebt!

Ook vragen wij de vereniging te helpen met je in te zetten voor Corona QR test. Geef je op bij 1 van de bestuursleden. Dit wordt zeer gewaardeerd en is voor ons aller veiligheid!

Het is vervelend, maar helaas is dit opgelegd!

Het bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022