Iedereen doet mee!

19 november 2021

Kun je om wat voor reden dan ook niet (meer) meespelen in een rugbyteam? Of kun je dat wel, maar wil je de saamhorigheid van een all-inclusive team ervaren, of met je familielid in één team spelen? Sluit je dan aan bij ons Mixed Ability Rugby Team!

Sport zoals het echt bedoeld is: bewegen, plezier en uitdaging met de héle gemeenschap. Met en zonder beperking, jong en oud, ervaren en groentje, álle genders, echt iedereen: een Mixed Ability team is een echt voorbeeld van inclusiviteit. Dit is jouw kans om het kameraadschap, de kernwaarden én het leuke spel van rugby te ervaren!

Rugby is een afwisselende sport met veel verschillende elementen. Tijdens de training ligt de nadruk op het ontwikkelen van je vaardigheden, en niet zozeer op fitness of snelheid. De regels worden niet aangepast, maar tijdens wedstrijden wordt er met de mogelijkheden en veiligheid van elke individuele speler rekening gehouden. Je speelt dus echt rugby!

De verschillen tussen de spelers onderling, in leeftijd, mogelijkheden, achtergrond, gender en fysieke of mentale beperking, zijn hartstikke groot, maar binnen de kortste tijd ontstaat een ongelooflijk hechte band. De teamspirit is de kers op de taart van alle voordelen die regelmatig buiten sporten sowieso al biedt: beter slapen, een hoger energiepeil, meer zelfvertrouwen en
lekkerder in je vel zitten.

Meld je aan en kom zaterdag 27 november om16:45 mee trainen met Rugby Club The Bassets!

Meer info en aanmelden: secretaris@bassets.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022