Nieuwjaarswens

1 januari 2022

Een gelukkig nieuwjaar gewenst voor 2022.

Beste leden, sponsors, supporters en vrienden van The Bassets. 2021 ligt alweer achter ons, en The Bassets zijn alweer halverwege het rugby seizoen. Helaas is 2021 niet geworden hoe wij het graag gezien hadden. Er is gelukkig wel op alle niveaus rugby gespeeld, maar niet voor ieder team en volledige competitie. Er werd bij trainingen en vriendschappelijke wedstrijden gelukkig iets goedgemaakt.

We kunnen terugkijken op de A.L.V. in juni gehouden met bestuursleden die vertrokken. Helaas zijn niet alle plaatsen opnieuw ingevuld, daar wordt aan gewerkt. En met hulp van eenieder komt dat goed. Wel zijn er 3 nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur, deze moeten nog wel goedkeuring van de volgende A.L.V. krijgen. Deze zal zo snel als het kan, gehouden worden. Er wordt door het huidige bestuur hard gewerkt, maar ook de commissies doen erg goed hun best om resultaten te boeken.
2022 moet het jaar worden dat we op alle vlakken weer volledig gaan worden. Waarbij resultaten in bestuur, commissies, en op het veld zichtbaar worden. Financieel is er goed doorgewerkt met de minimale kansen die we opgelegd kregen. Jammer is dat er te veel leden hun contributie niet (volledig) betaald hebben, hier zal een inhaalslag gemaakt moeten worden. Wij zijn een vereniging die hoge eisen stelt, heerlijk is dat. Maar dat brengt ook een kostenplaatje met zich mee die hoog is. Dus wees sportief en betaal je contributie!

Op naar een Corona vrij 2022, waarin de club vooruitgang zal uitstralen in alle opzichten!

Een gezond en sportief 2022 gewenst voor eenieder.

Het bestuur van Rugby Club The Bassets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022