Accommodatie en Barbeheer

18 januari 2022

Namens de Accommodatie (Klussenteam) en Barbeheerders alle goede wensen voor 2022. Dat we maar weer snel het Clubhuis voor alle teams mogen openen, en iedereen vrijuit kunnen ontvangen.

Voor alle vrijwilligers (seniorenleden) vanuit het team Barbeheer het volgende. Al geruime tijd zijn seniorenleden dames en heren ingedeeld voor een keuken of bardienst. Dit is ingevoerd omdat wij alle leden willen betrekken met, en in onze mooie Rugby Club. We zijn veeleisend als Bassets, dat is mooi maar kost veel energie en tijd. Hier is hulp bij nodig van alle leden!

Omdat de Accommodatie beheerders en Barbeheerders er alles aandoen om de wensen top te regelen, vragen wij aan jullie: sta je ingeroosterd voor bar of keuken dienst, kom je dit na! Dat doen wij ook! Wij hebben al vele successen gezien van leden die een bar of keukendienst draaiden. Zij hadden het erg naar hun zin. Het is fijn om onder begeleiding van de barbeheerder samen met je rugby maatje aan de slag te gaan, voor je eigen maatjes, en of onze gasten! Communicatie en inroostering verloopt via de teammanagers, neem je verantwoording!

Daarbij wil ik benadrukken dat voor dames en heren geen uitzondering wordt gemaakt bij het indelen van de bardiensten. In de afgelopen maanden (voor de lockdown) is het voorgekomen dat de dames die ingedeeld stonden niet kwamen of vervanging zorgden. Wij hopen dat het dit jaar het wat soepeler gaat. En de heren hebben 3 teams, de dames 1. Bij indeling houden we daar zeker rekening mee!

We moeten met zen alle klaar staan met drankjes en eten en jullie een gezellige 3e helft geven.

Toon je Clubliefde!

Ook mogen de Oude Meesters, of Meesteressen zich inzetten voor een vrijwilligers dienst. Zolang je niet met een stok loopt kan je alles doen! Meld je maar aan!

Hou de roosterindeling in de gaten en zet hem in de agenda!

Namens ons mooie Accommodatie en Barbeheer team.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023