Update | Rugby Nederland | Competitie 2021-2022

28 januari 2022

Vanuit commissies en clubs is naar voren gekomen dat het starten van de senioren competities (exclusief ereklasse), aankomend weekend, voor hen niet verantwoord voelt zoals er vanuit de Medische Commissie is aangegeven. In overleg is er daarom besloten de clubs tegemoet te komen en daar meer ruimte in te geven door een week later te starten met de senioren competitie. Dit houdt in dat alles een week opgeschoven wordt. Verdere berichtgeving volgt later wanneer alles weer gereed zal zijn voor de start. Dit is de uiterste startdatum met behoud van alle uitgangspunten die aan het begin van het seizoen zijn besproken met de commissies.

Wat houdt dit concreet in:

– De jeugd competitie gaat door zoals gepland;

– De senioren competitie zal een week later starten (exclusief ereklasse);

– Voor 1e klasse clubs die nog een inhaalwedstrijden open hebben staan, is er wel de mogelijkheid aankomend weekend te spelen. Dit in verband met de competitieplanning. Hierover ontvangen zij z.s.m. bericht;

– In e-rugby zal de competitie worden aangepast. Eveneens de seizoensplanning. Hierover volgt nog verdere berichtgeving zoals vorige week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023