Bar en keuken diensten incl. schema

1 maart 2022

Verplichte Bar en keuken diensten voor alle senioren, dames en heren.

Al eerder berichte de Barbeheerders dat de verplichting werd ingesteld, Bar en keuken diensten in rooster uit te voeren. Omdat wij als Barbeheer goed ons vele werk willen doen hebben wij goedkeuring aan bestuur en de teammanagers gevraagd en gekregen. Een Bar of keukendienst duurt niet langer dan 4 uurtjes, en je staat altijd met één of meerdere Rugby maatjes! Vroeger was dit al verplicht, dit is nu weer ingevoerd! Onze ervaring is nu dat de leden die al geweest zijn, het erg leuk vonden.

Elk lid van een spelersteam word evenredig ingeroosterd, dit kan 1 of iets meer zijn per seizoen. Roostering gebeurd door Nicole Peters tel: 0652296046. Je krijgt ver van te voren je inroostering. Mocht je “echt” niet kunnen, dan moet je zelf een invaller regelen en dit doorgeven. Er zijn 4 Barbeheerders, en er is er altijd 1 aanwezig om je te begeleiden en uitleg te geven hoe te handelen. Wat fijn is dat! Je leert de club van een andere kant, maar vooral doe je dit voor elkaar. We moeten met ons allen klaar staan met drankjes en eten en jullie een gezellige 3e helft geven.

Oude Meesters zullen eerdaags ook benaderd worden om te helpen en extra steun te geven.

Toon je Clubliefde, en  hou de roosterindeling in de gaten en zet hem in de agenda!

ledenlijst Bardiensten (Excel)

ledenlijst Bardiensten (Pdf)

Namens ons mooie Barbeheer team.

Nicole Peters
Daan Wolvers
Henk de Heij
Corny Immerzeel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022