Bollenstreektoernooi en Eindfeest 2 juli

26 juni 2022

Er  zijn 2 teams die om de Beker gaan strijden. De Kleine Beurs Hillegom, deelnemer sinds 1992. En De WOP, voorheen Shaffy’s, ook deelnemer van het begin. Beide teams zijn al wekenlang aan het trainen. Met ieder team zijn eigen trainers zien wij hele mooie rugby momenten. Het belooft dan ook een pittige wedstijd te gaan worden. Aanvang zaterdag 2 juli 14.00 uur. Er zijn al spelers van De Kleine Beurs die lid gaan worden! Met de Beker uitreiking rond 16.00 uur zal de barbecue heerlijk ruiken, en het bier rijkelijk vloeien.

De Disco zal erna het Bassets eindfeest openen.

Kom gezellig naar de club voor leuk rugby, BBQ en een biertje onder het genot van een goed gesprek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022