RC The Bassets feliciteert M. Verschoor BV en UCM Holland BV met haar 55 & 25 jarig jubileum

28 juni 2022

Rugby Club The Bassets feliciteert met trots:

  • M. Verschoor B.V. Kraanverhuur-speciale transporten met haar 55 jaar bestaan.
  • USED CRANES & MATERIALS (UMC) Holland B.V. met haar 25 jaar bestaan.

Het is geweldig om dit mooie bedrijf in Sassenheim te mogen hebben!

Maarten sr is vanaf het begin van onze rugbyclub betrokken geweest bij de club. Omdat de gemeente geen veld beschikbaar stelde vroegen wij Maarten sr zijn land te mogen egaliseren en tot speelveld te gebruiken. Maarten zijn antwoord was ja! Dit zegt iets van de man. Maarten heeft de club nooit losgelaten.

M. Verschoor B.V. Kraanverhuur-speciale transporten werd binnengehaald om het technisch kader te versterken. Een fysio en medische begeleider vond Maarten belangrijk! Ernaast is een lange lijst met hulp wat Maarten ons aanbood:

  • de eerste scrummachine werd gemaakt in Maarten zijn bedrijf en geplaatst op ons veld
  • ophalen en plaatsen van onze eerst container, maar werd ook op het bedrijf geverfd
  • het plaatsen van onze eerst vaste rugby palen werden, 16,5 meter hoog
  • hulp met hijsen van onze tribune bouw
  • hijsen met Sinterklaas van de weg naar ons veld
  • hulp bij de Kermis gegeven
  • Maarten sr zijn zoon Maarten junior bij The Bassets heeft laten spelen.

Maarten sr heeft onze rugbyclub altijd met raad en daad bijgestaan, ook op bestuurlijk niveau. Daar zijn we hem dankbaar voor. Als wij Maarten sr moeten beschrijven is dat met de woorden: een hardwerkende, rechtvaardige en sociaal mens. Een man waar wij waarden aan hechten als hij in ons midden is. Mede om Maarten sr zijn betrokkenheid, heeft Rugby Club The Bassets hem benoemd tot Lid van Verdiensten.

Maarten junior heeft jarenlang de rugbybal bij ons in de handen gehad. Ook Maarten junior feliciteren wij met zijn belangen, inzet en werk in het bedrijf. Mede door zijn inzet is het bedrijf nu alweer aan het uitbreiden en zich klaar aan het maken voor een mooie toekomst. Heel veel succes!

Wij maken een diepe buiging voor hetgeen dit fantastische bedrijf voor onze vereniging doet.

Leden en bestuur van Rugby Club The Bassets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022