Katie Turnbull stopt als headcoach bij RC The Bassets

28 juli 2022

Katie Turnbull maakte vorig seizoen, na een zeer succesvolle periode bij de dames, de overstap om als hoofdcoach van RC The Bassets te starten.
Na een goed begin van de competitie, waar goede uitslagen werden behaald, kwam de club in problemen rond de bezetting van Heren 1.
Spelers, afkomstig uit buitenland, vertrokken om verschillende (persoonlijke) redenen, spelers raakte langdurig geblesseerd en het team, met vooral ervaren spelers, had jonge spelers nodig om in balans te blijven.
Dit werd door Katie goed opgepakt en spelers uit eigen kweek werden ingezet in de de ereklasse competitie.
Het team liet in de eindstand 4 ploegen achter zich en moest PD spelen. Deze belangrijke wedstrijd werd gewonnen en zo wisten RC The Bassets zich te handhaven in de ereklasse competitie.
Het einde van dit seizoen heeft echter omstandigheden geboden die maakt dat het spelen in de ereklasse een te grote uitdaging blijkt voor de club. Het Heren ereklasse team vraagt dusdanige aanvulling van spelers, die onoverbrugbare inzet vraagt dat de club heeft besloten om in de eerste klasse te gaan spelen. Aan het einde van het seizoen is Katie moeder geworden en ze heeft aangegeven dat het moederschap in combinatie met het opnieuw opbouwen van een team voor haar te moeilijk te combineren is.
Het bestuur van RC The Bassets heeft begrip voor het besluit van Katie en bedanken haar voor al haar werk en bewezen diensten voor de vereniging.
Wij wensen Katie het beste in de toekomst en hopen haar in de toekomst nog veel langs de zijlijn te mogen begroeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022