Nieuw trainers duo RC The Bassets

3 augustus 2022

RC The Bassets heeft voor komend seizoen Roger Scheffer en Mathieu Kempf aangesteld als resp. Hoofdtrainer en assistent trainer

Na wat roerige weken en het afscheid van wat spelers en coach Katie den Os-Turnbull is er hard gewerkt om een nieuwe staf rond te krijgen.

Roger heeft vanaf zijn 7e jaar rugby gespeeld en heeft het ballen bij RC DIOK geleerd. Tot zijn 17e  heeft hij in verschillende vertegenwoordigde jeugdteams gespeeld.

Na zijn opleiding luchtmobiele brigade speelde hij ereklasse rugby bij RC DIOK, speelde hij een aantal jaren bij de Nederlandse selectie en in diverse Rugby Sevens selecties.

Na een lastige knie blessure kwam hij bij RC The Bassets terecht waar hij Robert Broers ging assisteren bij de senioren. Hij heeft in die periode nog vele wedstrijden voor RC The Bassets gespeeld als captain van het 1e team.

Afgelopen jaar was Roger werkzaam als trainer/coach van het 2e team.

Mathieu is Bassets lid geworden op zijn 10e jaar. In de loop der jaren voor district west gespeeld, klein oranje, oranje onder de 16 en oranje onder de 18.

Hij heeft 2 jeugd WK’s gespeeld en was geselecteerd voor invitatie teams van De Witte Raven voor Rugby Sevens toernooien in Italië en Amsterdam.

Vanaf zijn 18e in selectie Bassets gespeeld.

In 1996 opleiding mariniers, dus toen rugby op een laag pitje.

Afgelopen seizoen was Mathieu assistent bij het 1e team.

RC The Bassets zijn zeer verheugd om deze 2 “Bassets” te mogen begroeten en hebben alle vertrouwen in deze 2 mannen om de club in deze moeilijke tijd de goede kant op te duwen en de club weer een “Bassets smoelwerk” te geven.

Wij wensen Roger en Mathieu alle succes en plezier toe een hopen op een goede samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022