Van Heineken naar InBev

5 september 2022

Na bijna 20 jaar Heineken te hebben geschonken op de club, zijn we vanaf 1 september overgegaan naar InBev. Anheuser-Busch InBev, vaak kortweg AB-InBev genoemd, is de grootste brouwerijketen ter wereld. De multinationale onderneming heeft haar hoofdzetel in Leuven België. InBev heeft ruim 500 merken en zo’n 220.000 medewerkers en in meer dan 100 landen actief.

The Bassets hebben gekozen voor het biermerk Hertog Jan. “UIT LIEFDE VOOR BIER”.

Inmiddels is Hertog Jan een gevestigde naam die staat voor oprechte Liefde voor Bier en brouwmanschap van het hoogste niveau. Hertog Jan Pilsener is uitgegroeid tot één van de meest verkochte en geliefde Pilseners van Nederland, gebrouwen in Arcen.

Verder heeft Inbev vele Belgische speciaal bieren in hun pakket. Er zal elke maand van een nieuw speciaal bier genoten kunnen worden. Uiteraard blijft de Guinness op de tap. Wij hopen door deze overstap de liefhebbers nog meer te kunnen laten genieten. Het bier is inmiddels al goedgekeurd door de heren!

Met dank aan Rick Immerzeel en de Barbeheerders die alles in goede banen hebben geleid. Ook is het bar blad helemaal gerenoveerd met dank aan Walter en Henk. Zier er mooi uit en kan de komende jaren vol gas gebruikt worden.

Komend seizoen word genieten langs het veld, en in het clubhuis.

Bert Groeneveld, Manager accommodatie beheer.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022