Zaterdag 10 september training en wedstrijddag Bassets 1 en 2 Heren

9 september 2022

De Heren Bassets hebben hun openingsdag gepland a.s. zaterdag 10 september 2022. Zij trainen en spelen tegen de Leidsche studenten. Het begint al op vrijdagavond 9 september voor de liefhebbers kan je komen kijken naar de gezamenlijke training. Erna een heerlijk koel drankje aanwezig!
Op zaterdag 10 september is er in de ochtend een training gepland. Na de lunch word er gespeeld, Bassets 1 en 2 tegen LSRG. Hier kan je onze 4 nieuwe Australische spelers aanschouwen in hun rugby kennis en inzet. Het is de moeite waard om deze mannen te bekijken, meer dan waard!
Na de wedstrijd is er een BBQ voor spelers, kom een vorkje mee prikken. Vanaf 17.00 uur zal de Disco klinken en er kan volop gedanst worden met je lieveling dans partner. Geniet van deze middag avond en ontmoet je rugby maatje onder het genot van.

Programma zaterdag 10 september:
11:00 – 12:30 Trainen Bassets 1 en 2 met LSRG.
12:30 – 13:30 Lunch.
14:30    Kick-off Bassets – Leidsche Studenten Rugby Genootschap.
16:30    Afsluiting met spelers BBQ.
17.00    Disco en sociaal tot in de late uurtjes.

Namens de Technische commissie en Accommodatie Beheer, Bert Groenveld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2022