Praag Tour 2025

3 februari 2024

Bassets Praag tour 2025.

Bassets, zoals vermeld is op de Nieuwjaarsreceptie door onze voorzitter gaat de België tour 2024 niet door. We gaan naar Tsjechië in april 2025.

Met een nieuwe samenstelling in de tourcommissie zijn nieuwe plannen gemaakt. In het weekend van 17 april 2025 willen we 3 dagen naar Tsjechië, en wel naar het historische Praag. In Praag zijn The Bassets in 1995 geweest, 6 dagen lang, en geen dag verveeld! In Praag zijn 5 rugby clubs, meer dan 500 Bars, restaurants en clubs en erg betaalbaar! De binnenstad is bezienswaardig, oud en nieuw komen elkaar tegen. Echt iets voor de Jonge, maar zeker ook Oude Meesters Bassets die nieuwsgierig zijn en achter de geraniums vandaan willen!

We starten 1 februari met maandelijks te sparen, met € 35 euro per maand kan je mee op tour. Verplicht sparen of in 1 keer betalen direct. We schatten in dat buiten je zakgeld de tour € 550 euro per persoon gaat kosten.

  • De tourkosten zijn inclusief: Vliegen, Hotel en de bus transvers!

We gaan vliegen vrijdag ochtend en zijn zondagavond weer terug op de club. Hotel midden centrum is de optie. Uiteraard worden er een wedstrijd gespeeld. Maar ook veel sociaals in teamverband. We gaan knallen!

Deelnemers welke uitgenodigd worden op deze Heren tour zijn: senioren, Oude Meesters, bestuur en sponsors/clubbelanghebbende. Geen lid of binding moet je tientjes lid zijn.

Er komt een nieuwe inschrijflijst in de hal van het clubhuis te hangen.

De oude tourlijst nemen we als uitganspunt, controleer je naam er op staat, of verwijder hem.

  • Scan met de QR Code je gegevens digitaal in.
  • Scan betaling QR, of regel bij je bank en spaar €= maandelijks vanaf 1 februari: NL07RABO3572142008.

 Tourcommissieleden zijn:

Gene Rekke voorzitter, Bryan Joosten, Roy van Delft, Finn Mors en Bert Groeneveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023