Uitnodiging ALV 25 juni 2021

11 juni 2021

Beste Leden, ereleden, leden van verdiensten,

 

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een Algemene Leden Vergadering van RC The Bassets op vrijdag 25 juni 2021 om 19:30u op de club. Deze ALV zullen we met inachtneming van de dan geldende Corona-maatregelen fysiek op de club houden.

 

De reden voor deze uitnodiging is dat wij als club voor een grote uitdaging staan. Al meer dan een jaar staat de vacature van Secretaris open. Gisteren heeft onze Voorzitter, Roland van Duijn, aangegeven om persoonlijke redenen te moeten stoppen en onze Penningmeester, Ad Wijten, heeft ook besloten om per 30 juni te bedanken.

 

Dit betekent dat we als club zonder Dagelijks bestuur zitten. Zowel Roland als Ad willen vanzelfsprekend taken overdragen maar zullen niet als verantwoordelijke bestuurders ingeschreven zijn bij de KvK. Om deze situatie het hoofd te bieden zullen we als club met spoed een nieuw (interim)bestuur gaan vormen.

 

Op de agenda van deze ALV staat dit onderwerp vanzelfsprekend op de agenda. Daarnaast moet er ook nog vanuit het huidige bestuur gesproken worden over de gevolgen van de Corona afgelopen jaar en de financiële consequenties voor het komend seizoen. Net als alle clubs staan we voor een uitdaging en zullen we keuzes moeten maken.

 

Wij zien u graag tijdens deze ALV en horen het graag als mensen zich kandidaat willen stellen voor de open vacatures.

Een berichtje aan secretaris@bassets.nl over uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.

 

 

Met Ovalen Groet

 

 

Roland van Duijn, Ad Wijten, Hans Eelman, Ralph Sloterdijk, Jan Hoes, Marco van der Heiden, Dick van der Heiden, Niels Mulder

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023