Business Club

Sponsoren zijn van cruciaal belang voor onze club. Wij zijn enorm trots op al die bedrijven die ons willen steunen. Sommige bedrijven zorgen er al tientallen jaren voor dat wij onze sportieve ambities waar kunnen maken.

Onze topsport afdeling heeft het op zich genomen om de relatie met onze sponsoren verder te verstevigen. Omdat we ook enorm trots zijn op onze selecties, willen wij onze sponsoren meer betrekken bij the Bassets. Vanaf dit seizoen hebben we ook een business club opgezet. De doelstelling van de business club is om op topniveau plezierig zaken te doen. De leden komen uit zeer diverse branches en opereren in diverse markten. Onze businessclub staat voor gezelligheid en zakelijk plezier. Door middel van business tot business trachten wij onze sponsoren met elkaar in contact te laten komen en hoe kan dat beter dan in een informele setting genieten van spannende rugbywedstrijden op het hoogste amateurniveau van Nederland.

U bent als sponsor automatisch lid van de businessclub en bent op wedstrijddagen van harte welkom van 14.00 – 17.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij sponsoring@bassets.nl

© RC THE BASSETS 2023