Sponsor-Beleid

Geen enkele club kan zonder steun van sponsors. In de Duin- en Bollenstreek speelt RC the Bassets een belangrijke rol. Niet alleen als sportclub maar ook door de inzet van de vele leden van de Bassets in de gemeenten in en om Teylingen heeft de club een plaats in het sociale leven in de regio. Dit is de reden dat vele Sponsoren zich willen verbinden aan RC de Bassets.

Onze vele sponsoren zijn net als wij enthousiast over het Rugby spel maar kunnen zich ook vinden in de kernwaarden van Rugby :

  • Kameraadschap
  • Discipline
  • Respect

Van jongs af aan worden deze waarden aangeleerd aan onze spelers en vrijwilligers. Dit zorgt er ook voor dat ondanks dat het tijdens de wedstrijd hard tegen hard kan gaan, na de wedstrijd de rugby community sterk verenigd is en er vriendschappen voor het leven gesmeed worden.

RC the Bassets biedt een aantal verschillende mogelijkheden tot sponsoring :

  • Talent Sponsor Team – steun aan de ontwikkeling van ons talent door sponsoring van de Jeugd
  • Selectie Sponsor Team – steun aan onze selectie alsmede aan het Talent Sponsor Team
  • Bord Sponsor – algemene steun aan onze club

Wij vinden het belangrijk dat er een sterke band is tussen club, leden en sponsoren. Vandaar dat we met onze 4 pakketten een directe link willen leggen tussen sponsor en team/club.

Natuurlijk zorgen we voor exposure voor Uw bedrijf. Niet alleen op deze website maar ook op en om het veld zorgen we voor zichtbaarheid. Ook bieden we de mogelijkheid om acties aan te bieden aan onze leden en wanneer gewenst kunnen we voor U en Uw personeel clinics organiseren.

Voor meer informatie : sponsoring@bassets.nl

2019 Club Sponsor Contract

2019 Talent Sponsor Team Contract

2019 Selectie Sponsor Team Contract

© RC THE BASSETS 2023